A friendly reminder: Shkarko aplikacionin PAPER FM në App Store dhe Google Play
Shfaq kalendarin
LISTEN TO PAPER RADIO
91.1FM
Live
LISTEN TO PAPER RADIO
07:00 - 08:59

Early Birds

Duke ruajtur dhe kultivuar kulturën urbane, Paper Radio pre...

119 min
09:00 - 10:59

Ditën me Nitën

Emisioni pretendon të jetë çdo ditë ndryshe, çdo ditë ...

119 min
11:00 - 12:59

AM to PM

AM to PM ju mirëpret çdo ditë të javës, nga e hëna der...

119 min
13:00 - 14:59

Drive Time me Shukin

Drive Time me Shukin është emision ditor i cili ka për q...

119 min
15:00 - 15:59

Qite n`Paper

Emisioni ‘Qite n’Paper’ transmetohet çdo ditë prej o...

59 min
16:00 - 17:59

Pak Ma Drejt

Emisioni “Pak ma Drejt” drejtohet nga gazetari Uran Haxh...

119 min
18:00 - 19:59

Geveze/Llafazan

Unë jam Teoman Globoder pas mikrofonit çdo ditë jave në ...

119 min
20:00 - 20:59

Paper Anthems

Janë 60 minuta që sjellin krijimtarinë muzikore të bende...

59 min
21:00 - 22:00

Guilty Pleasure

Një kënaqësi që t’bën me u ndi paksa “fajtor”, nj...

60 min